Декларация за поверителност

Е-Усмивка ЕООД е вписана в регистъра на Комисия за защита на лични данни на Република България и има издадено удостоверение за администратор на лични данни. Ние Ви гарантираме, че личните данни, които сте въвели при регистрацията в магазина, ще бъдат използвани единствено за целите на поръчките и доставките. Информация на трети лица не се предоставя без Ваше съгласие, с изключение на оторизираните държавни органи и данните, които се препращат на фирмите за транспорт във връзка с доставката на поръчаните от вас стоки. Вашите данни няма да бъдат предоставяни на други лица за маркетингови цели.

С приемане на условиоята за пазаруване от сайта, Вие давате съгласието си да използваме събраните данни, за да можем да изпълним направената от вас поръчка. Вашите данни са ни необходими поради следните причини :

o    Да създадем ваш профил, чрез който хронологически да проследявате активността си.

o    Да обработим поръчките Ви и да ви уведомим за статуса чрез имейл или телефон.

o    Да се свържем с вас при необходимост.

o    Да се уверим, че сте пълнолетно лице с право за пазаруване он-лайн, съгласно законовите изисквания.

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.

Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може също така да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви :

o   Информираме отностно продукти и услуги;

o   Помогнем  при попълване на поръчка;

o   Да предоставим услуги и подръжка;

o   Известим за нови услуги или други ползи;

o   Предоставим персонализирани промоционални оферти;

o   Изберем съдържание, което да Ви бъде показано;