Доставка

„Е-Усмивка“ ЕООД, използва за доставка на поръчаните стоки куриерска компания „Европът – 2000“ АД. За по - добро обслужване населените места в страната са разделени на три зони.

В първа зона влизат големите български градове – столицата, областните центрове, по-малките селища с географски стратегическо разположение. Срокът за доставка на пратката е един работен ден след обработване и изпращане на поръчката.

Във втора и трета зона са включени градове и села, за които срокът на предаване на пратката е от един до три работни дни след обработване и изпращане на поръчката, съгласно установен график.

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

Подробна информация относно зоните може да получите на   www.evropat.bg.

За поръчки на стойност над 70 лв не се таксува доставка, а за поръчки до 70 лв се заплаща доставка 5 лв (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки). Таксуването на доставката не е обвързано с населеното място, до което се доставя.

Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви, продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии, да не са носени, прани или гладени/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител предварително на телефон 0884161390 за уточнение на последващите процедури.

Плащане

При направена покупка от www.e-usmivkabg.com ние поемаме отговорността за доставката на стоката, на цената, вида, материята, марката и бройката посочена от вас. Клиентът е длъжен да заплати стоката при доставката с наложен платеж или предварително по банков път по сметка на Е - Усмивка ЕООД в Райфайзенбанк ЕАД, IBAN:BG89RZBB91551008722228, BIC:RZBBBGSF.